Öldrickarpacken
Skoj

I väntan på Lego Trippen
På hösten arrangerar CC den årliga legobyggartävlingen Lego Trippen. Medan du väntar på den, träna på att placera brickor här!
Spela pacman-othello!
I väntan på glömd
I vår arrangerar CC den årliga festerifesten Glömd. Medan du väntar på den, träna upp minnet så du har något att supa bort!
Spela CC-memory!
Dramatisk kidnappning

Karolina i Y6 förlorade sin kära nedärvda, uppblåsbara (numera av Bi6 sönderbitna) haj Sexy Sonya på en festerifest den 9:e sep 2005.

Vi i CC mottog strax därefter ett anonymt utpressningsbrev.

CC råkade av en slump befinna sig på platsen för överlämnandet just när det höll på att ske, och en CC-medlem blev tillfångatagen i en av Y6 uppriggad fälla. Det hela slutade dock utan blodspillan, då CC lyckades förhandla till sig medlemmen i utbyte mot en förbipasserande haj. CC fick även två öl för det psykiska lidandet.

Recept på mjuk pepparkaka

100 g smör eller margarin
3 dl socker
3 ägg
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 tsk nejlikor
1 tsk ingefära
2 dl grädde eller mjölk
1 dl lingonsylt
  1. Rör matfett och socker poröst, ca 3 minuter med elektrisk visp. Tillsätt äggen, ett i sänder, och rör kraftigt mellan varje.
  2. Blanda ner mjöl, bakpulver, kryddor, vätska, lingonsylt och rör om väl.
  3. Lägg smeten i en bakpappersklädd eller smord och bröad form (2 liter) och grädda i 150 grader i 1 timme. Låt kakan kallna på galler eller under formen.